Om Stråheds

Grundat År 1999

Stråheds i Anderslöv AB grundades 1999 av Bo Stråhed, då med 4 anställda en omsättning på runt 1,5 miljoner kronor. Idag har sonen Carl-Johan Stråhed tagit över stafettpinnen. I dagsläget omsätter vi drygt 220 miljoner och vi har en personalstyrka på 60 anställda. Företagets huvudkontor är beläget i Svedala där vi är 11 medarbetare. Här finns företagets ledning, ekonomiavdelning och arbetsledare. Våra uppdrag genomförs i offentliga verksamheter i stora delar av Skåne.

Många
trogna kunder

Våra kunder finns främst i den offentliga sektorn men även bland företag och bostadsrättsföreningar.

Byggservice
på riktigt

Vårt motto är service, service och service. Vi satsar medvetet på bra kommunikation, personlig och direkt med våra kunder. Vi tar ansvar för hela projekten så att inget faller mellan stolarna. Vi arbetar med tidsplaner och redovisning av löpande arbeten. Vi ser till att det är städat och rent på arbetsplatsen.

Vi vill att våra kunder ska uppleva vad riktigt bra byggservice innebär.

Viktigt med
kompetens och resurser

Egna yrkeskategorier är bland annat träarbetare, murare, målare och plattsättare. Övriga tjänster köper vi in från pålitliga underleverantörer som vi har ett nära samarbete med och där vi tar det övergripande ansvaret. Vi är noga med att välja rätt medarbetare med rätt kompetens och med bra social förmåga för att hålla en hög servicenivå. Varje anställd har en fullutrustad bil för att alltid ha rätt resurser till sitt förfogande. Det finns en lång och gedigen erfarenhet i företaget men vi satsar även på utbildning och uppdateringar för både medarbetare och ledning.

N

 Certifierade enligt
ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Vi är ISO-certifierade och arbetar ständigt med kvalitets-, miljö och arbetsmiljöförbättringar. Nyckeln till framgång med byggserviceprojekt är god planering och projektledning för att hålla tidplaner och att se till att jobbet görs med högsta möjliga kvalitet.

Vi fokuserar även på att välja metoder som minskar utsläpp, spill och onödiga transporter samt att i största mån fasa ut farliga ämnen, utan att göra avkall på kvaliteten.