Våra tjänster

Byggservice

Entreprenad

Vår verksamhet är fokuserad på renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vi tar ansvar, är noga med detaljerna och ska vara lätta att kommunicera med. Med kunskap och hjärta driver vi projekt i nära samarbete med våra beställare. Vi är den naturliga, pålitliga och jordnära samarbetspartnern i såväl stora som mindre projekt. Detta är avgörande faktorer för att lyckas med ett byggprojekt.

I vårt team har vi utbildade snickare, murare, plattsättare samt målare.  Varje anställd har en fullutrustad servicebil för att alltid ha rätt resurser till sitt förfogande. Vi tummar aldrig på säkerheten utan våra medarbetare tar in de hjälpmedel de behöver för att kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Det finns en lång och gedigen erfarenhet i företaget, men vi är noga med att vara med i utvecklingen, uppdatera våra kunskaper och utbilda om det behövs. För att leva upp till våra kvalitets- och servicekrav är vi alltid noga med att till varje projekt välja rätt medarbetare med rätt kompetens och social förmåga.

De tjänster vi inte har i företaget köper vi in från pålitliga underleverantörer som vi har ett nära samarbete med. Läs mer om samarbetet med våra leverantörer.

Byggservice

Vårt huvudområde är byggservice. Vi utför alltifrån tillbyggnader och ombyggnader till reparationer, löpande underhåll och diverse försäkringsärenden. Våra uppdrag kan handla om exempelvis alltifrån tillbyggnad av befintligt område, vattenskador till mindre reparationsarbeten. Vi strävar mot att den ordinarie verksamheten ska påverkas så lite som möjligt. Våra projektledare har tät kontakt med beställaren och innehar hög expertis inom rådgivning vad gäller både små och stora byggserviceprojekt.

Entreprenad

Vi utför både större och mindre entreprenader, såväl samverkan- och utförande som totalentreprenader. Med vår långa erfarenhet i branschen och våra kompetenta projektledare säkerställer vi att rätt kompetens används till rätt projekt. Projekten genomförs i ett nära samarbete med kunden och vi säkerställer att projektet utförs enligt kundens önskemål, gällande lagstiftning och branschregler.

Mer om vår verksamhet

Leverantörer & Underentreprenörer

Våra medarbetare

Kvalitet,  miljö- & arbetsmiljöpolicy